Добре дошли в света
на интелигентната онлайн търговия

Продукти

Currencies

Валути

Търгувай с над 80 валутни двойки

Commodities

Стоки

Търгувай с над 25 световни стоки

Currencies

Индекси

Търгувай с над 15 световни индекса

Платформи

TradeMaster
MetaTrader 4
Мобилно приложение
Problue trader

TradeMaster

TradeMaster може да работи успешно във всяка пазарна ситуация. Това е така, защото софтуерът и връзките с признати международни финансови институции могат да се използват за пряко сключване на сделки за покупка и продажба. Обширните аналитични инструменти помагат за по-добра оценка на пазарните движения. Професионална търговия и перфектно изпълнение на поръчки с бърз и сигурен достъп. Търговия на финансовия пазар с най-висок оборот в света!

Analysis and research

Пазарни проучвания и анализи

Blue Suisse е известен с със своите уникални проучвания и анализи. Ние създаваме за нашите клиенти ежедневни доклади за глобалните пазарни стратегии на 10 езика.

Negative balance protection

Защита срещу отрицателен баланс

Blue Suisse защитава всеки инвеститор на дребно от отрицателен баланс, като осигурява гарантиран лимит за загубата. CFD са сложни инструменти, които се търгуват с ливъридж, в следствие на което носят висок риск от бърза загуба. 66,67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD със Blue Suisse. Трябва да прецените дали разбирате как работят CFD и дали можете да си позволите да поемете високия риск от загуба на инвестирания капитал.

Започни да търгуваш в четири лесни стъпки

1.Регистрирай се

Отвори твоята реална сметка за търговия

2.Потвърди

Качи твоите документи за да потвърдиш сметката

3.Депозит

Депозирай средства директно във твоята сметка

4.Документи

Започни да търгуваш и избери измежду 130 инструмента

Демо сметка

Търговска сметка с виртуални средства на Blue Suisse в среда без риск

Демо сметка

Реална сметка

Търговска сметка на Blue Suisse в транспарентна реална търговскa среда

Отвори сметка
Blue Suisse Limited е упълномощен и регулиран от MFSA (Служба за финансови услуги на Малта) с регистрационен номер на финансовите услуги C 59928. Blue Suisse е член на схемата за компенсиране на инвеститорите, основана на Директива 97/9 на ЕС относно схемите за компенсиране на инвеститорите. Blue Suisse Limited притежава лиценз за инвестиционна услуга от категория 2 IS 59928. За лиценза, моля, кликнете тук
© 2013 - 2019 Blue Suisse Всички права запазени